Select Page
Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je 1-1024x469.jpg

TVU so najvidnejša kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja.

S projektom opozarjajo na vseprisotnost in pomembnost učenja v vseh življenjskih obdobjih. Vsi sodelujoči prispevamo k udejanjanju slogana: »Slovenija, učeča se dežela«.

Letos TVU potekajo v Sloveniji od 10. Maja do 16. Junija. V okviru le-teh poteka tudi že 12. Medgeneracijski festival, tokrat pod naslovom: »Odprimo srca zelenim navadam«.

KOLEDAR DOGODKOV

Na OŠ Antona Aškerca se bo ves teden nekaj dogajalo. Na dogodke boste sproti vabljeni preko spleta, v avli šole in tudi preko šolskega radia.

POMLADNO USTVARJANJE

Naj vas povabim na prvi dogodek, ki bo v PON, 13.5.2024. V okviru interesne dejavnosti Ustvarjalne urice se bosta ob 12.30 pričeli 2 delavnici za različni starostni skupini učencev. Udeleženci potrebujete škarje in lepilo.

Učenci 1. in 2. razreda boste najprej spoznali življenje čebel, ki vam ga bo približal izkušeni čebelar, nato pa boste izdelali čebelico. Delavnica bo v učilnici 1. B.

Učenci 3., 4. in 5. razreda pa se boste v učilnici 5. B družili z dvema mojstricama, ki vas bosta naučili izdelati cvetlico.

Izdelke bomo razstavili v avli šole.

Dostopnost