Select Page

  klik1160.jpg
Šola v naravi! Juhej! Smo jo čakali, se je veselili in jo dočakali. 

V ponedeljek, 16. 6. smo se odpravili na pot proti Čateškim Toplicam. Med potjo smo preko prispevkov, ki so jih pripravili učenci in učiteljice spoznavali naše kraje od Celja do Brežic. Izvedeli smo veliko zanimivosti iz preteklosti in sedanjosti.

Čez dan smo izpopolnjevali tehniko plavanja v bazenih, ob večerih smo imeli športne in kulturne dejavnosti. Izbrali smo najbolj urejen apartma in nagradili reševalce križanke. In zelo veliko smo vsak dan hodili. Kolona, ki se je vila od apartmajev do bazena in spet nazaj, je bila videti kar dolga, saj je bilo v njej oseminpetdeset učencev in sedem spremljevalcev. Zato se nam je ob tem utrnila misel: Sedem Antonov.com vodi za sabo cel bataljon.

V petek dopoldne je bil končni preizkus plavanja. Dolžino olimpijskega bazena so uspešno preplavali vsi učenci, tudi tisti, ki so bili na ponedeljkovem preizkusu uvrščeni v skupino neplavalcev. Te smo najbolj spodbujali in bili njihovega napredka še posebno veseli.

Po kosilu smo sedli na avtobus in še zadnjič pogledali, če ima vsak svojega soseda. Utrujeni, a polni lepih vtisov smo se vrnili v Velenje. Galerija slik (435slik 😉

Martina Plaznik

Dostopnost