Select Page

V četrtek, 25. 5. 2023, se je v Velenju odvijala tradicionalna osnovnošolska ATLETSKA OLIMPIJADA. Tekmovalci naše šole so dosegli briljantne rezultate. Kar 13 krat so predstavniki naše šole stopili na stopničke. Od tega so 6 krat stali na najvišji stopnički, 4 krat so bili drugi in 3 krat so stali na tretji stopnički.

1. mesto so osvojili:
Maid Dogdić v teku na 300 m , Samaja Djedović v skoku v daljino, Vid Chromy v skoku v daljino, Lan Kos v teku na 600 m, Fiona Ferlin v skoku v višino in mešana štafeta sedmošolcev na 4×200 m v sestavi Domen Pungartnik, Adriano Romih, Neja Jančič in Ema Čaušević.

 2. mesto so osvojili:
Ivano Barišić v suvanju krogle, Tadeja Sušec v teku na 300 m in obe štafeti v teku na 4×100 m. Za fante so tekli Gašper Slemenšek, Tim Štruc, Lan Kos in Maid Dogdić, za dekleta paSamaja Djedović, Tadeja Sušec, Katarina Cvikl in Fiona Ferlin.

3. mesto pa so osvojili:
Luka Supić v metu vorteksa, Miha Princl v teku na 300 m in mešana štafeta šestošolcev na 4×200 m v sestavi Lara Žerjav, Sofia Savić, Nik Vidović inNik Rožič.

Izredno so se potrudili tudi ostali nastopajoči, vendar se jim žal ni uspelo prebiti na stopničke.

Borbeno so nastopili tudi predstavniki naše šole v starostni kategoriji od prvega do četrtega razreda. Na koncu smo v skupnem seštevku dečkov in deklic zasedli 1. meto in postali OBČINSKI PRVAKI. Galerija slik.

Čestitamo za odlične rezultate!

Aktiv učiteljev Športa in zaposlenih šole.

Dostopnost