Select Page

klikevage001
Prejšnji teden se je v Pamporovu (BUL) odvijalo tekmovanje World Rookie Toura v disciplini prostega sloga ( slope style ), kjer so se ponovno pomerili deskarji in deskarke iz celega sveta.

Eva Kralj se je ponovno izkazala in odlično opravila svoje delo na progi. Sodniki so ji pripisali 50 točk in je premagala vse ostale tekmovalke.

imageeva002
The Slovenian girl rider Eva Kralj, she shows very good skills and took the 1st place in overall girls with result of 50.0 points. Foto TTR

To soboto pa je Eva nastopila na tekmovanju

FIS Europa Cup, v disciplini prostega sloga na Bijelašnici. V konkurenci  deklet iz cele Evrope se ji je po dveh dobrih vožnjah uspelo prebiti v finale. Tudi tam je z odličnima vožnjama pokazala svoje znanje in sodnike prepričala, da sodi med najboljše na tekmovanju in tako osvojila je drugo mesto. S tem je pridobila tudi veliko dragocenih točk, ki se seštevajo v FIS točkovanju.

imageeva003

Eva se iz Bijelašnice z reprezentanco takoj seli naprej v švicarski Laax, kjer jo čakajo treningi v snežnem žlebu in priprave na mladinsko svetovno prvenstvo, ki bo potekalo od 5. do 15. marca v kitajskem Yabuliju. Prav tako pa jo do takrat čaka še nekaj pomembnih tekmovanj v Švici in Italiji.

Gorazd Kralj

Dostopnost