Select Page

 klikC01820
V ponedeljek, 4.6.2012, je POŠ Pesje obiskala izvajalka zobozdravstvene vzgoje, gospa Irena Skrinar . V šolskem letu 2011/2012 se je zaključila akcija ˇČisti zobje ob zdravi hraniˇ.

Vsi učenci in učenke naše šole so si pridno umivali zobe. Ob zaključke akcije je razglasila rezultate našega dela. Učenci so skupaj z razredničarkami pripravili kratek program, kjer so veliko prepevali in plesali. Prvo mesto so zasedli učenci tretjega razreda z razredničarko Vesno Hudej, drugo mesto  4. razred skupaj z razredničarko Dragico Dolejši  in tretje mesto  1. razred skupaj z razredničarko Martino Plaznik in učiteljico Matejo Podrzavnik.

Vsem nagrajencem je gospa Irena iskreno čestitala in učencem zaželela veliko čistih zob tudi v času šolskih počitnic. Povedala je, da univerzalnega recepta za zdravje zob ni, saj je vsak otrok svet zase. Ker pa nas je redno obiskovala, nam je pokazala, kaj tudi zmoremo, saj nam je s skupnimi močmi uspelo ohraniti  zdravje  zob otrok še eno šolsko leto.  Galerija slik.

Učiteljica Vesna Hudej

Dostopnost