Select Page

klikC06101

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala – dokler ne odrasteš. In takrat te bom spustila, da boš poletelo v nebo. Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno. (Charlotte Gray) V petek, 26.3.2010, smo se zbrali v Domu krajanov v Pesju  vsi nastopajoči učenci, učenke, naše mentorice učiteljice, povabljene  mamice v spremstvu očkov in babice v spremstvu dedkov. Pripravili smo program, ki ga bomo še dolgo nosili v našem srcu. Bilo je lepo, nepozabno, enkratno.

Najprej se je predstavil otroški zbor iz vrtca Jakec. Pod vodstvom zborovodkinje Katarine  se je  predstavil z dvema pesmicama, kjer smo ob petje pesmic uživali ob zajčku Zlatku in ob Bibi, ki je lezla, dokler ni prišla do vrh gore.

V nadaljevanju so se predstavili vsi učenci od 1. do 4. razreda, kjer so se nastopajoči predstavili v deklamacijah, petju, plesu, igranju na instrumente. Predstavil se je tudi OPZ naše šole, kjer prepevajo učenci in učenke od 1. do 3. razreda. S svojimi točkami smo želeli polepšati dan našim mamicam in to nam je zagotovo uspelo.

Poslovili smo se tako, da smo vsaki mami podarili darilo, ki so ga izdelali učenci sami.

Kako je potekal naš program si lahko ogledate v Galeriji slik.

Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad.
Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad. ( Tone Pavček)

Učiteljica Vesna Hudej

Dostopnost