Select Page

Rečete kdaj:« Ne morem pomagati, če sem kakršen-a sem; zmeraj sem bil-a takšen-a.«?

Mislite, da je res? Mogoče iščete samo izgovore. Mogoče, so vam drugi vcepili v glavo to, kar razmišljate. Lahko je kaj drugega. Zagotovo vam povem, da če se želite spremeniti, se lahko.

Ni pomembno na katerem področju bi radi spremembo, pomembno je, da si jo želite. In če si jo želite, naj ne ostane pri vaši želji. Želje so premalo. Postavite si namen, da boste dosegli, kar ste se namenili. Kako to izgleda? Lahko začnete zjutraj, ko odprete oči in si v mislih postavite namen za vaš cilj, za tisto, kar ste se odločili, da boste uresničili. Lahko je karkoli. Lahko si rečete, da ste čudež, kar tudi ste, saj če pomislite, ali obstaja na svetu še kdo, ki ima tako lepe oči kot vi, takšne lase kot vi, takšne lastnosti kot vi, takšen ton glasu kot vi, značilno hojo kot vi. Ne. In zato ste edinstveni in neponovljivi, čudežni. In takšne kot ste, vas ta svet potrebuje.

Želim, da se zavedate, da ko ste prišli na ta svet, ste nekaj časa bivali v omejenem telesu; imate pa tudi neomejen um. In ta um je sposoben ustvariti, karkoli se odloči. Samo verjeti morate vase, DA ZDAJ ZNATE BOLJE in da imate v sebi vse lastnosti, ki jih potrebujete. Torej, vsako jutro, ko odprete oči, si postavite namen za vaš cilj. Verjamem, da vaš cilj vidite pred seboj, če zaprete oči. Je tako? Ta cilj si večkrat na dan prikličite pred oči, da vas bo spomnil, zakaj se spreminjate. Da se je vredno truditi in delati. Da ga boste imeli pred očmi tudi takrat, ko bo volja upadala in se boste lahko dvignili.

Večer, preden zaspite, se zahvalite za dan, ki je za vami in za vse drobne korake, ki ste jih naredili proti vašemu cilju. Tudi če so čisto majčkeni, so vseeno koraki, ki štejejo.

In ko boste to ponavljali iz dneva v dan, delali majhne korake, bo prišel dan, ko boste na cilju z nasmehom na obrazu in sebi dokazali, da zmorete in da znate zdaj bolje!

Ne pozabite, na svetu ste zato, da ste srečni! In ne pozabite, v vas se skriva čudovita moč in potencial, ki komaj čakata, da prideta na plano!

Verjamem v vsakega izmed vas. Ja, tudi v tebe.

Na naše korake!
Katja Pristušek

Dostopnost