Select Page

Dragi moji!

Verjamem, da vaša lista želja že visi na vidnem mestu. Ali ste že kaj obkljukali? Še ne? Nič hudega, še je čas. Boste vprašali kdaj?

Zaupati vam želim besede Dalai Lame XIV, ki pravi: «Samo en dan v letu je namenjen za odločitve in spremembe in dva dneva sta v letu, ki za to nista primerna. Danes je tisti dan, ki je primeren za spremembo in odločitev. Včeraj in jutri pa žal ne. Saj na njiju ne moremo vplivati.«

Torej, kdaj se boste lotili dela? Kdaj, če ne danes?

»Zavedajte se, da ste veliko močnejši, kot so vaši izgovori,« to je zapisal neznani avtor, a resnično drži. Samo pomislite, kaj vse ste se že lahko naučili. Nekatere stvari lažje, nekatere težje, a naučili ste se. Zakaj bi bilo tokrat drugače? Ker vam je nekdo rekel, da je težko? A, sami ste rekli, da je težko! Odlično! Potem ste pravi strokovnjaki, da lahko nekaj ocenite, kaj je težko in kaj lahko.

Predlagam vam, da pustite presojo o tem, ali je nekaj težko ali ne komu drugemu. Ste se vprašali, ali morda iščete izgovore? Možno, kajne. Vsi kdaj iščemo izgovore, a na koncu nam nič ne pomaga, delo ostane. Nihče ga ne bo opravil namesto nas.

Torej, zakaj bi čakali in bili slabe volje, zakaj bi odlašali, če pa od danes naprej vemo, da je danes tisti dan, ki je namenjen za spremembo! Gremo, AKCIJA!

Ne pozabite, na svetu ste zato, da ste srečni! In ne pozabite, v vas se skriva čudovita moč in potencial, ki komaj čakata, da prideta na plano! Verjamem v vsakega izmed vas! Ja, tudi v tebe!

Na naše spremembe!

Katja Pristušek

Dostopnost