Select Page

Spoštovani starši in učenci!

Z veseljem vas obveščamo, da bomo na šoli tudi letos organizirali dobrodelno akcijo zbiranja oblačil in igrač »Podarim – se veselim«. Dobrodelnost je ključnega pomena za našo skupnost in vse nas, da se lahko podpremo v težkih časih. Zato želimo povabiti vse učence, da se pridružijo temu lepemu dejanju in prispevajo k zbiranju oblačil in igrač za otroke, ki si jih ne morejo privoščiti.

Hkrati pa je dobrodelnost tudi del trajnostnega razvoja, saj pomaga zmanjšati odpadke in podpira ponovno uporabo stvari, ki bi jih sicer zavrgli. Kot del našega prizadevanja za trajnostni razvoj, bomo na akciji spodbujali tudi skrbnost in odgovornost do našega planeta, tako da bomo izbirali stvari, ki jih lahko ponovno uporabimo in recikliramo.

Akcija bo potekala v torek, 14. 5. 2024, v avli šole. Učenci in starši lahko oblačila in igrače prinesejo v torek zjutraj, do 9.00 ure. Zbirali bomo vse vrste igrač in otroških oblačil (razen zimskih). Zbrane igrače in oblačila bodo nato popoldne med 16.00 in 17.00 uro na voljo za prevzem. Starši lahko sami ali skupaj z otroki pridete v avlo in si izberete, kar potrebujete.

Veseli bomo vaše pomoči pri zbiranju oblačil in igrač, saj bomo le tako lahko pomagali čim več otrokom. Vsi, ki bi radi sodelovali pri akciji, ste dobrodošli.

Hvala vam za vaš čas in vaše prizadevanje za boljši svet.

Lep pozdrav, šolska skupnost

Dostopnost