Select Page

klikSC_0481
V soboto, 6.3. 2011  smo se  učenke  tretje  triade, skupaj z učiteljicami, odpravile na  15. NIKE  KONVENCIJO  v Konex  center  v  Ljubljani.

Zjutraj smo se zbrale pred šolo in  avtobus  nas  je  odpeljal  v  Ljubljano. Tam  se je že nabirala  gromozanska  množica  deklet  in  fantov   iz  cele  Slovenije. Vse smo dobile zapestnice, ki so veljale kot vstopnice. Poleg tega pa smo v vrečki prejele še Nike majico, nekaj za pod zob ter manjša sponzorska darilca.

Razdelile smo se po treh plesnih dvoranah in sicer: veliki, plesni  in body & mind  dvorani. Skozi cel dan smo imele učne ure plesa, aerobike, joge  itd. Večina nas  je izbrala  plesno dvorano, kjer so potekale ure : hip-hopa, house plesa, različnih funky gibov  in ostale moderne zvrsti. Nekaj deklet se je odpravilo v veliko dvorano, kjer so imele aerobične vaje na steperjih, poplesavale  v latinsko-ameriških ritmih ob zumbi  in se razgibavale ob aerobiki. Tudi učiteljice (Donata,Metka in Nataša )so pridno sodelovale pri programu !

Po končanih urah, smo se vse hitele slikat z inštruktorji – koreografi !

Učitelji s celega sveta, so nas v teh nekaj urah naučili OGROMNO! Plesne korake bomo z veseljem uporabile  pri izbirnem predmetu ples  in  tudi  doma   »pred  ogledalom ».

Ta dan mi bo še dolgo ostal v spominu, saj sem se imela RES  LEPO, pridobila sem veliko novega  plesnega  znanja  in vem, da se bom tega dogodka  tudi v  prihodnje  redno udeleževala.

» POGLEJTE  SI  ŠE  NAŠE  FOTKE ! ! ! »

PLESNI   POZDRAV !
ŠPELA  KAISER – 8.A

 

Dostopnost