Select Page

Prejšnji teden smo skupaj s Piko Nogavičko uživali v vragolijah in dogodivščinah. Prvošolci smo za nekaj dni postali pikasti. Že v ponedeljek smo skupaj z učiteljico s Švedske obiskali Pikine delavnice. Z veliko mero ustvarjalnosti so pod našimi prstki nastajali različni izdelki.

V torek smo si ogledali Pikino predstavo Vsi tako drugačni. Ob glasbi in plesu so zamigale tudi naše zadnjice na stolu. Kar nekajkrat smo tudi vstali in zaplesali skupaj s plesalci. Dobro voljo smo »odnesli« s seboj v šolo, kjer smo dan nadaljevali z branjem in ustvarjanjem ter glasbo in plesom.

Popoldnevi v Velenju so bili prejšnji teden zelo živahni. Vzdušje je bilo enkratno. Gospod župan nas je v sredo nagovoril na Titovem trgu, nas obdaril, nato pa smo se zabavali z Romano Krajnčan. Dan je čisto prehitro minil.

Tudi v četrtek in petek je bil pouk v znamenju Pike Nogavičke. Naslikali smo prelepe Pike, ki nam krasijo šolski pano. Naša učilnica pa se je velikokrat spremenila v igralnico. Ob igranju smo se sprostili in »tkali« prijateljstva. Galerija slik.

Dostopnost