Select Page

Z veseljem vam sporočamo rezultate našega izjemnega tekmovanja »Naj razred«  v šolskem letu 2022/23! V preteklih mesecih so se naši učenci pomerili v različnih kategorijah, ki so poudarjale pomembne vidike našega šolskega življenja. Vaš trud, poštenost in predanost so bili izjemni, zato si vsi zaslužite našo iskreno zahvalo.

🥉 Tretje mesto so zasedli učenci 4.b razreda, ki so zbrali izjemnih 250 točk. S svojim trudom ste pokazali, da ste odličen kolektiv!

🥈 Na drugo mesto so se uvrstili učenci 6.a razreda z 258 točkami. Pokazali ste izjemen timski duh in sodelovanje, ki je zaznamovalo vašo pot do uspeha. Čestitke za odličen dosežek!

🏆 Zdaj pa naši zmagovalci. To so učenci 5.a razreda! S svojimi izjemnimi 273 točkami ste se dokazali kot najboljši v tem tekmovanju. Vaš trud in predanost so bili neizmerni, in zasluženo ste si prislužili nagradni izlet v Woop park! Uživajte v tej nagradi in se veselite skupnih trenutkov zabave in veselja.

Ponosni smo na vsakega učenca, ki je sodeloval v tem tekmovanju. Vaša prizadevnost in zavezanost vam dajeta zgled, kako se lahko dosežejo izjemni rezultati. Hvala vsem učiteljem, ki so podprli učence in spodbujali njihovo sodelovanje v tekmovanju.

Naša skupnost je močnejša zaradi vašega sodelovanja in truda. Skupaj gradimo izjemno okolje, kjer se učimo, rastemo in se zabavamo. Še naprej si bomo prizadevali spodbujati te vrednote in ustvarjati priložnosti za rast in razvoj.

Šolska skupnost

Dostopnost