Select Page

Zbujamo se brez budilk! Ja, brez! Še pred učiteljičinim trkanjem na vrata smo bili zbujeni, v večini pripravljeni na zajtrk ter v pričakovanju na dopoldansko smučanje. 

Včeraj smo bili deležni prvih ocenjevanj sob. Danes smo bili na trnih: ali so sobe že bile ocenjene ali ne. Odločili smo se, da nam ne preostane nič drugega kot sprotna urejenost sob in kopalnic. 

Po popoldanskem smučanju smo se mnogi izmed nas prvič preizkusili v bowlingu. Eni smo bili nervozni, drugi vztrajni, spet tretji tekmovalni … vsi pa smo brez težav priznali, da smo odkrili bowling strokovnjaka, Tineta. Vsi smo uživali in kar nismo verjeli, kako čas beži, ko se imamo lepo. Niti na družabne igre nismo pozabili. Aja, na telefone niti pomislimo ne.

Večerni del dneva je bil namenjen predstavitvam sob, saj je vsaka soba pripravila program, s pomočjo katerega smo spoznali energijo, povezanost in razposajenost članov sob. Ker smo imeli rojstnodnevnega slavljenca, smo mu iz srca zapeli.

Za nami je dan, poln smeha, veselja in razigranosti. Smo pa spoznali, da je za sobivanje nujno potrebno prilagajanje različnim karakterjem, navadam … 

Še to, potem pa šibamo na sneg: vsi smo zdravi, brez poškodb! Galerija slik.

Šestošolci in učiteljice ter učitelji 

Dostopnost