Select Page

V torek, nas zopet čaka zanimivo učenje za življenje.

Učenci 1., 2. in 3. razreda pridite v šolo z rolerji, kotalkami ali skirojem, ki jih doma podpišite, da ne bo zmešnjave. Rolerje in kotalke odnesite v učilnice, za skiroje pa bo pripravljeno parkirišče, in sicer na šolskem igrišču pri vhodu v telovadnico. Tam vas bosta čakali tudi osmošolki, ki bosta prevzeli vaše skiroje.

Tekom pouka se boste skupaj z učiteljicami na pripravljenem poligonu preizkusili, kako spretni ste. Poligon bo postavljen do 15. ure.

Jutri pa boste na lastni koži občutili, kako plemenita je dobrota. Občutkov, ki nas prevzamejo, kadar nekomu pomagamo, se ne da opisati. Vemo samo, da nas ti občutki izpopolnjujejo in nas spreminjajo v dobre ljudi.

Oblačila in igrače, ki jih ne potrebujete več, lahko podarite. Prinesite jih jutri zjutraj do 9.00 v avlo šole, kjer jih bodo prevzeli predstavniki šolske skupnosti. Le-ti jih bodo razvrstili in pripravili »tržnico«, na kateri si boste lahko med 12.00 in 14.00 izbrali obleko ali igračo, ki vam bo všeč. Ostale stvari bodo na voljo za prevzem še popoldan med 16.00 in 17.00, ko bodo lahko tudi starši poiskali kakšne stvari za svoje otroke.

Pridružite se in pomagajte tudi vi!

Dostopnost