Select Page

pust_pomanjana_2

Tako kot sta bila meseca februar in marec srčkasto, kulturno in pisano obarvana, tako smo bili tudi mi v OPB zaljubljeni, kulturno in pustno razpoloženi.

V okviru kulturnega dne so se učenci preizkusili v risanju portreta našega največjega pesnika Franceta Prešerna, petke v februarju pa smo si rezervirali za kino. Ogledali smo si kar štiri slovenske filme: Erazem in potepuh, Maja in vesoljčki, Sreča na vrvici ter Mi gremo po svoje.

Neverjetno, kako smo že zaljubljeni. Pisanje ljubezenskih pisemc in izrezovanje srčkov za njihove najdražje, je šlo učencem zelo dobro od rok. Z veseljem so polnili valentinov poštni nabiralnik, izdelovali srčaste gosenice, metuljčke in muce.

Ker imamo že te zime dovolj, smo jo z veseljem s pisanimi maskami preganjali tudi mi. Na pustni torek se je v OPB zbralo ogromno lepih princesk, nindž, čarovnic, klovnov …, ki so se pomerili v različnih športnih igrah. Tako prijetno razigrani smo OPB-jevci v pričakovanju pomladi, več pa si oglejte na foto utrinkih.Galerija slik

Nataša Pšeničnik

Dostopnost