Select Page

kliksola_452

Tudi v oddelkih podaljšanega bivanja smo veselo zakorakali v novo šolsko leto, se spoznali in se trudimo zanimivo preživljati čas po pouku v šoli. V času našega druženja najraje ustvarjamo najrazličnejše izdelke, rišemo, barvamo, se pogovarjamo, igramo družabne, sprostilne in socialne igre, se pomerimo v kvizih in ugankah, telovadimo, preživljamo čas na svežem zraku, uživamo ob pravljicah ter seveda pridno delamo domačo nalogo.

Ker naša šola sodeluje v projektu ekošola, se tudi mi pogovarjamo o ekoloških vsebinah, se učimo pravilno ločevati odpadke, uporaben odpadni material pa uporabimo za ustvarjanje, kjer domišljija ne pozna meja in tako nastajajo krasni izdelki.

V mesecu oktobru je bila naša tema jesen, ki je barvita, s svojimi darovi pa nam ponuja paleto naravnega materiala, s katerim lahko ustvarjamo in izdelujemo okraske. OPB-jevci  smo gospodično jesen pripeljali kar v našo šolo, kjer nam je polepšala avlo s svojimi pridelki in okrasnimi izdelki iz listov, kostanjev, storžev, lubja…. Med njimi pa ni manjkalo nagajivih veveričk, ježkov in zajčkov. Galerija slik.

Dostopnost