Select Page

logo

 

 

 


sobota, 12. april 2014,
   ustvarjalno družabno
medgeneracijsko dopoldne

Spoštovani starši!

V soboto, 12. aprila 2014, je za učence naše občine predvideno nadomeščanje dneva, ko je zaradi izjemnih vremenskih razmer pouk odpadel. Namesto rednega pouka bomo organizirali naše tradicionalno ustvarjalno družabno srečanje Prepletamo nitke.

Za vse učence od 1. do 9. razreda so organizirane ustvarjalne delavnice, ki jih kot mentorji vodijo starši naših učencev, članice Univerze za 3. življenjsko obdobje ter strokovnjaki z različnih področij. Za učence je ta dan udeležba obvezna (nadomeščanje pouka).

Starši, stari starši, pridružite se nam – kot aktivni pomočniki vašemu otroku, vnuku v delavnicah ali kot gledalci. Program in razpored si lahko ogledate v Prepletamo nitke 2014.pdf. Ogledali si boste lahko tudi razstavo vezenin vezilj krožka Spominčice Univerze za 3. življenjsko obdobje, kleklarskih izdelkov in zapisov s kaligrafsko pisavo.

Istočasno bosta tudi letos potekali dobrodelni akciji: Podarim, se veselim in bazar, s katerima želimo v res ne lahkih časih z vašo pomočjo pomagati našim učencem, ki finančno stisko še posebej hudo občutijo. Več o izvedbi obeh akcij preberite v Več

Ta dan bodo v akciji Podarim, se veselim zbrane šolske potrebščine, oblačila, obutev, knjige in igrače razstavljene v 1. nadstropju (pred knjižnico), kjer boste do 14. ure brez obveznosti in plačila lahko izbrali tudi kaj za svojega otroka.

Na dobrodelnem bazarju in srečelovu bomo zbirali sredstva za šolski sklad, s katerim pomagamo tistim našim učencem, ki so zaradi finančne stiske družine prikrajšani za marsikaj, kar sestavlja običajno šolsko življenje njihovih vrstnikov. Zakaj prosimo za pomoč vas, starše, in druge udeležence prireditve? Ker se je že tolikokrat potrdilo, da pomagamo, ko je potrebno pomagati sočloveku v stiski, predvsem običajni, z lastnimi težavami obremenjeni ludje. Mi, učenci in učitelji, smo vložili v izdelke, ki vam jih ponujamo, svoj trud in prosti čas, vas pa prosimo, da (čeprav tudi vi verjetno ne zelo lahko) prispevate z nakupom nekaj evrov  v ta namen. Bazar in srečelov bosta organizirana v pritličju šole – pri vhodu  od 8.10 – 11.00 ure.

Hvala že vnaprej!

Dostopnost