Select Page

Po precej kratki noči smo se ponovno odpravili na šolo, kjer smo prisostvovali pri uri angleščine. Po skupinah smo igrali različne družabne igre in tako imenovane ice breaking activities, pri katerih smo se hitro sprostili in se še bolje spoznali z našimi novimi prijatelji. Hitro smo se spoprijateljili z njimi. 

Šola je za nas uredila tudi poseben obisk mestne knjižnice, kjer smo se sprehodili med policami najrazličnejše španske literature. Nato smo doživeli res poseben in svečan sprejem v osrednji dvorani občinskih prostorov, kjer je predstavnik mestnega sveta spregovoril nekaj besed o pomembnosti sodelovanja učencev različnih evropskih šol. Presenetili so nas tudi z pozornostjo, saj je vsak dobil vrečko praktičnih darili (povezava do njihove spletne strani: https://www.facebook.com/share/p/3wmATuvBLBJ2CqDv/?mibextid=WC7FNe).

Tudi danes smo imeli kosilo v šoli – špansko paello (riž s piščancem in zelenjavo), ki je bila res odlična. 

Popoldan smo preživeli v centru Valencije, kjer smo se sprehodili po številnih ulicah in manjših trgih. Videli smo katedralo in druge zanimive zgradbe ter se okrepčali v znani restavraciji s Churrosi in vročo čokolado.

Imeli smo tudi nekaj prostega časa, ki smo ga izkoristili za nakup spominkov in darilc. Sledila je večerja na glavnem trgu in povratek v hotel, kjer smo igrali biljard in ročni nogomet. Galerija slik.

Team Spain

Dostopnost