Select Page

valentinovo-pomanjana

V ponedeljek, 14. februarja, smo na šoli že sedmič zapored organizirali valentinovo pošto. Tokrat smo teden začeli poskočnega srca in nasmejani.

Že  prvo šolsko uro so učenci, Sabina, Anika-Anja, Vid in Gašper, otvorili valentinovo pošto z  oddajo šolskega radia. Spomnili so nas  na bistvo in tradicijo tega praznika ter nas nasmejali z navihanim valentinovim horoskopom vedeževalke Valentine Srčepine ter z zeliščnimi nasveti gospe Metke brez Janka.

Nekaj dni prej smo na hodniku pri avli odprli valentinov kotiček, ki je bil namenjen vsem malim in velikim zaljubljencem oz. vsem, ki so želeli kaj lepega sporočiti svojim simpatijam, prijateljem, sošolcem, učiteljem. Na tem prostoru se je zbirala valentinova pošta. V poštnem nabiralniku se je že naslednji dan nabralo ogromno sporočil, tako da smo ga morali pridno prazniti vsak dan. Sporočila so bila tako prijateljskega kot ljubezenskega značaja. Na koncu se je nabralo rekordno število pisemc, ki so jih mladi pismonoše raznosili po razredih in tako razveselili ter polepšali dan marsikateremu učencu, učenki in tudi učiteljem.Galerija slik

Nataša Pšeničnik

Dostopnost