Select Page

Zaključili smo zadnjo zbiralno akcijo papirja. Skupaj smo zbrali osupljivih 3820 kg papirja, kar je preseglo vsa naša pričakovanja. Vaša predanost in trud so nas popolnoma prevzeli.

Z velikim ponosom razglašamo zmagovalce tekmovanja. Prvo mesto je osvojila odlična ekipa učencev 5.a razreda, ki je zbrala izjemnih 545 kg papirja. Izjemno delo, 5.a! Na drugem mestu je 4.b razred, ki je zbral 532 kg papirja, in na tretje mesto so se uvrstili učenci 6.a razreda s 411 kg zbranega papirja. Vsem zmagovalcem iskrene čestitke za njihov izjemen dosežek!

Vendar pa je pomembno poudariti, da je pravi zmagovalec naša šolska skupnost. Vsak vaš prispevek je imel ogromen vpliv na naše okolje, saj smo s tem zmanjšali naš ekološki odtis. Zbrani papir bo recikliran in ponovno uporabljen, kar bo pomagalo ohraniti naš planet.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali v akciji. Brez vas ta dosežek ne bi bil mogoč. Skupaj smo dokazali, da lahko naredimo veliko razliko, ko stopimo skupaj kot ena močna ekipa.

Prepričani smo, da bomo s temi prizadevanji nadaljevali tudi v prihodnjem šolskem letu. Galerija slik.

Šolska skupnost

Dostopnost