
Priznanja na tekmovanju iz znanja slovenščine za Cankarjevo priznanje
Za Cankarjevo tekmovanje je značilno, da spodbuja učence k branju zahtevnejših besedil, ki jih ne berejo vsi učenci v razredu in ne le za bralni užitek. Po branju in poglobljenih pogovorih dokažejo svoje zmožnosti pisanja. Priznanja dobijo tisti, ki jim to najbolje...

Kemija + čokolada ———> popolna kombinacija
»Teobromin, feniletilamin, kofein ... ja, čista kemija,« boste rekli. Ampak te čarobne molekule so krive, da se ob koščku čokolade počutimo – VAU! To smo na lastni koži (in brbončicah!) ugotovili tudi mi, učenci izbirnega predmeta Kemija v življenju, ko smo se...
Ema prejela zlato priznanje
Včeraj je potekalo tekmovanje Šaleška harmonika v Topolšici, na katerem je Ema Vodušek prejela zlato priznanje in se hkrati uvrstila na tekmovanje Zlata harmonika Ljubečne 2025. Iskrene čestitke!
Priznanja na tekmovanju iz znanja slovenščine za Cankarjevo priznanje
Za Cankarjevo tekmovanje je značilno, da spodbuja učence k branju zahtevnejših besedil, ki jih ne berejo vsi učenci v razredu in ne le za bralni užitek. Po branju in poglobljenih pogovorih dokažejo svoje zmožnosti pisanja. Priznanja dobijo tisti, ki jim to najbolje...
Kemija + čokolada ———> popolna kombinacija
»Teobromin, feniletilamin, kofein ... ja, čista kemija,« boste rekli. Ampak te čarobne molekule so krive, da se ob koščku čokolade počutimo – VAU! To smo na lastni koži (in brbončicah!) ugotovili tudi mi, učenci izbirnega predmeta Kemija v življenju, ko smo se...

Ema prejela zlato priznanje
Včeraj je potekalo tekmovanje Šaleška harmonika v Topolšici, na katerem je Ema Vodušek prejela zlato priznanje in se hkrati uvrstila na tekmovanje Zlata harmonika Ljubečne 2025. Iskrene čestitke!

Priznanja na tekmovanju iz znanja slovenščine za Cankarjevo priznanje
Za Cankarjevo tekmovanje je značilno, da spodbuja učence k branju zahtevnejših besedil, ki jih ne berejo vsi učenci v razredu in ne le za bralni užitek. Po branju in poglobljenih pogovorih dokažejo svoje zmožnosti pisanja. Priznanja dobijo tisti, ki jim to najbolje...

Kemija + čokolada ———> popolna kombinacija
»Teobromin, feniletilamin, kofein ... ja, čista kemija,« boste rekli. Ampak te čarobne molekule so krive, da se ob koščku čokolade počutimo – VAU! To smo na lastni koži (in brbončicah!) ugotovili tudi mi, učenci izbirnega predmeta Kemija v življenju, ko smo se...