Select Page

Sporočilo za javnost

Adijo šola, pozdravljene počitnice!

Prihodnji teden imajo šoloobvezni otroci in dijaki v naši regiji zimske počitnice in zanje smo tudi letos v Velenju pripravili pester počitniški program (program prilagamo). Poleg zimske rekreacije, ki je na voljo na Visti in na Drsališču Velenje, so številne aktivnosti pripravili naši zavodi in društva. Aktivnosti so pripravili z željo, da so počitnice namenjene drugačnemu preživljanju časa, predvsem igri, druženju in vsemu tistemu, za kar so bili otroci v času epidemije prikrajšani. Adijo šola, pozdravljene počitnice!

V Velenju kljub visokim zimskim temperaturam za naše najmlajše ohranjamo mini smučišče in mini sankališče na Visti. Snežno podlago za tek na smučeh na Visti so minuli teden pomladanske temperature dodobra načele in s tem se je zaključila letošnja tekaška sezona. Tekaška proga je obratovala 46 dni, kar predstavlja 550 ur.

Drsališče Velenje še vedno vabi z veliko drsalno površino v velikosti 800 m². V času počitnic bo za prosto drsanje odprto od ponedeljka do sobote med 9. in 13. uro ter med 15. in 19. uro, v nedeljo pa med 9. in 13. uro ter med 15. in 18. uro.

Počitniški program za šoloobvezne otroke smo pripravili v sodelovanju s Športno zvezo Velenje, Medobčinskim društvom prijateljev mladine Velenje, Športno rekreacijskim zavodom Rdeča dvorana in drugimi zavodi, društvi in klubi. Zbir možnosti najdete v dokumentu: klik.

Prijazen pozdrav
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
mag. Saša Sevčnikar
Kabinet župana
T 03 8961 652

Dostopnost