Select Page

klikevage001
Letošnja zimska sezona se je začela, čeprav v dolini še ni znakov prihoda bele odeje. Eva se  sicer od nje ne poslovi noben letni čas, zato vam z veseljem sporočamo, da je sezono 2013/14 začela zelo obetavno. Tekmovanja na zasneženih strminah so se že pričela, zato imajo športniki na snegu že ogromno skrbi.

Prejšnjo nedeljo je na ledeniku Hinterux v sosednji Avstriji potekalo tekmovanje deskanja na snegu, pod okriljem TTR in World Snowboard Federation . V disciplini prostega sloga ( slope style ) so se pomerili deskarji iz večine evropskih držav. Na tem tekmovanju je  nastopila tudi Eva Kralj, ki je s svojo vožnjo na skakalnicah in ostalih objektih sodnike prepričala, da je dobro pripravljena na sezono. V svoji starostni skupini do 15 let, je Eva zasedla 2. mesto, absolutno pa si je s svojimi 13. leti privozila 4. mesto med vsemi tekmovalkami, ne glede na starost.

Odličen začetek tekmovalne sezone naj bo Evi le motivacija za nadaljnja pomembna tekmovanja v tej sezoni, saj jo poleg zahtevnih tekmovanj na mednarodnem in državnem nivoju, letos čaka še nastop na mladinskem svetovnem prvenstvu v Valmanencu. 

( foto TTR )

Dostopnost