Select Page


V četrtek, 17. 5. 2018, se je ob svečani podelitvi bralne značke stkala nepozabna zgodba z gostom FERIJEM LAINŠČKOM, pesnikom, pisateljem, scenaristom, dramatikom, tekstopiscem, ter nastopajočimi učenci od 1. do 8. razreda, ki so pesnikovo poezijo povezali v šopek deklamacije, plesa in petja.

“Zahvaljujem se vam za gostoljubje in izjemno pripravljen program. Bil je resnično prijeten in navdihujoč. Zahvalite se v mojem imenu še enkrat vsem nastopajočim,” je zapisal naš gost Feri Lainšček.

V tem šolskem letu je BRALNO ZNAČKO osvojilo 436 bralcev na centralni in podružnični šoli. Vsem iskrene čestitke, hvala tudi učiteljicam mentoricam in knjižničarki za spodbude in druženje ob razgovoru o knjigah, hvala učiteljicam, ki so sodelovale pri pripravi in izvedbi kulturnega programa.

Knjiga je kot skriti zaklad. Odpira nam sanjske svetove, odstira tančice skrivnosti, predstavlja nepoznane kraje in običaje, pripoveduje zgodbe zanimivih ljudi, prenaša znanje, spodbuja domišljijo in vodi k novim spoznanjem.

Oglejte si še filmski posnetek in Galerijo slik.

Prijetno druženje s knjigo še naprej!

Koordinatorka projekta Bralna značka:
Nevenka Hvalec, učiteljica slovenščine

Dostopnost