Select Page

eva kralj_1
Letošnja dolga in težka sezona je končana. Eva Kralj je niz svojih uspešnih tekmovanj zaključila na mariborskem Pohorju, kjer se je odvijala zaključna tekma državnega pokala. Na vseh petih tekmovanjih, ki so štela za skupnega zmagovalca, si je Eva z odličnimi nastopi zagotovila še skupno zmago in osvojila državni pokal ITAK Kids Toura.

eva kralj_2

Prav tako se je Eva udeležila državnega prvenstva v deskarskem veleslalomu do 15. let, ki je preteklo nedeljo potekalo na Rogli. Čeprav veleslalom ni njena disciplina, si je z dvema odličnima vožnjama privozila stopničke in zasedla 3. mesto. S tem je dokazala, da ji deskanje med vratci ni tuje in da je lahko tudi tu konkurenčna.

eva kralj_3

Tekmovalni del sezone 2012/2013 je za Evo in ostale reprezentante zaključen, ampak priprave na novo sezono so se začela že naslednji dan po zadnji tekmi.

Ob tej priložnosti, ko je sezona uspešno zaključena, bi se zahvalili vsem, ki ste Evi nudili podporo. Najprej vam g. ravnatelj, da učencem omogočate športni razvoj in podpirate vrhunski šport, razredničarki Alenki Meža Hrovat in vsem ostalim Evinim predmetnim učiteljem, ki so ji skozi celo sezono nudili podporo. Posebna zahvala pa leti Evinim sošolkam in sošolcem iz 7. B, ki so poskrbeli za to, da je Eva vsak dan prejela svežo snov in znanje, čeprav je bila mnogo kilometrov stran od doma.  Še enkrat hvala vsem.

Dostopnost