Select Page

Dragi učenci, spoštovani starši, cenjeni kolegi,

pred dobrim tednom se je življenje vseh nas, ki delamo v osnovnih šolah, pa tudi drugje, pričelo precej drugače kot smo ga vajeni. Trenutno moramo živeti življenje tako, da bomo na vsakem koraku kar najbolj varni. Naši prijatelji, druženja, igra … , vse to je v danem trenutku, le še na daljavo. Ob razglašeni epidemiji v naši državi, trenutno je to naša glavna skrb, moramo upoštevati navodila pristojnih služb. Le vsi skupaj bomo z odgovornim obnašanjem lahko zaustavili trenutno stanje tudi v naši občini.

Družili in učili, se bomo, žal, le na daljavo. V preteklih dnevih smo se pripravljali, vsi skupaj smo se učili, da tudi mi na naši šoli pričnemo z učenjem na daljavo. Učitelji smo pripravljali gradiva, spletne učilnice in vsi že stopili v kontakt z vašimi starši. Vemo, da imate doma različne pogoje za delo, zato bomo poskušali pripravljati delo tako, da bomo vsi skupaj v približno enakem položaju.

Pričeli smo s poukom na daljavo. Zavedamo se, da je za vse nas takšen način dela nov, trudili se bomo učencem približati učno snov na razumljiv način in skrbeti, da pri svojem delu ne bodo imeli preveč težav. Če boste pri svojem delu naleteli na ovire, se obrnite na posamezne učitelje ali na svoje razrednike preko elektronske pošte ali eAsistenta.

Potrebno je, da sodelujemo in si pomagamo. Samo tako bodo dnevi, ki so pred nami, dnevi brez nepotrebnih zapletov. Upam, da vam bo takšen način našega druženja, učenja, vsak dan bližji.

V zvezi s šolskim delom ali kakšnimi drugimi dilemami se lahko vsak dan obrnete na mojo elektronsko pošto: zdenko.gorisek@askerc.si.

Želim vam uspešno delo in kljub drugačnemu načinu življenja in dela, veliko znanja, predvsem pa novih pozitivnih izkušenj.

Vse dobro in upam, da se čim prej ponovno srečamo v NAŠI ŠOLI.

Zdenko Gorišek

Dostopnost