Select Page

klikIMG_0117

Petošolci OŠ Antona Aškerca so se od meseca februarja vestno pripravljali na opravljanje njihove prve resne življenjske preizkušnje – opravljanje kolesarskega izpita. Gospod Varšnik je z učenci skrbno predelal teorijo vožnje; v začetku meseca maja so si učenci ogledali (ob praktičnem prikazu učenca iz višjega razreda), kje bo potekala izpitna vožnja (ceste: Jenkova, Kidričeva, Tomšičeva), na katere pasti morajo biti pripravljeni, kako ravnati v določeni prometni situaciji in še kaj. Ves maj so se učenci urili še v spretnostni vožnji na poligonu pred šolo. V popoldanskem času so pridno vadili vožnjo s starši po zastavljeni trasi.

3.6.2010, na da opravljanja izpita, so bili učenci dobro pripravljeni. Rezultat: vsi petošolci OŠ Antona Aškerca so uspešno opravili njihovo prvo življenjsko preizkušnjo – kolesarski izpit.

Zahvala velja g. Varšniku, članom komisije iz avto šole Relax in članom komisije ZŠAM, ki so skrbno opazovali vožnjo učencev in bili na koncu z njo tudi zadovoljni. Galerija slik.

Razredničarki:
Katja Oman
Marija Ostovršnik Lilija

Dostopnost