Select Page

Predavanje gospoda Andreja Pešca mi je bilo  všeč, saj rad spoznavam nove stvari.

Presenetila me je raziskava, ki pravi, da  če človek najmanj eno uro na dan posveča področju, v katerem je najboljši, bo v petih letih postal eden izmed boljših na svetu na tem področju. Zanimivo! Tudi sam že vrsto let posvečam veliko časa karateju in se mi zdi, da sem vedno boljši.

Predavatelj nam je s preprostim primerom pokazal, kako gledamo na določene izzive ter naloge enostransko. Na preprosto vprašanje, katero največje število lahko sestavimo iz dveh števk,  smo vsi usmerili misli na število 99. Prav nihče ni pomislil na potence. Na različne probleme oziroma izzive moramo gledati z več zornih kotov.

Moji vtisi glede njegovega predavanja so dobri; verjamem, da smo vsi veliko pridobili.
Isak Pašić,  8. a

Predavanje Andreja Pešca mi je bilo všeč, saj je povedal veliko stvari, ki so zelo, zelo, zelo uporabne v življenju. Vsako besedo si je definitivno bilo vredno zapomniti. Všeč mi je bilo, da je  trditev popestril s svojo izkušnjo, njegov izziv, da za 3 dni prenehamo s kritiziranjem in pritoževanjem, pa je odlična ideja. Velikokrat je dejstva potrdil tudi z zgodbami. Od predavanja smo odnesli marsikaj in prepričana sem, da bomo to uporabljali tudi v življenju.
Mojca Miklič, 9. a

Predavanje o samopodobi in prihodnosti se mi je zdelo zelo poučno in zanimivo. Naučil sem se veliko o tem, kako izboljšati učne navade. Izvedel sem tudi veliko o svoji samopodobi in obnašanju.
Nik Ramšak Rotenhajzer, 9. a

Predavanje mi je bilo zelo všeč. Mogoče je bilo malo predolgo, in je bilo proti koncu težje slediti. Zelo se mi je zelo sproščeno, saj se je predavatelj potrudil, da se nam je približal (povedal je, kako so enkrat s prijatelji pobegnili iz lokala, on pa je  kljub poškodovanim nogam tekel z vso hitrostjo). Potrudil se je tudi govoriti v nam bližjem narečju.
Blaž Peter Brunšek, 9. b

dav

dav

dav

dav

Dostopnost