Select Page

klikimg_2274.jpg

Po 6. členu Pravilnika o pravicah in dolžnostih učencev v osnovni šoli, se učenci preko svojih predstavnikov povezujejo v šolsko skupnost in na ta način uveljavljajo svoje pravice in interese.

Šolska skupnost sprejme letni program dela in določi kriterije za zmagovalni razred.

V šolsko skupnost naše šole so vključeni vsi predstavniki oddelkov od 3. do 9. razreda. Predsednik šolske skupnosti je letos Žiga Vajdič, učenec 9.a razreda, podpredsednica šolske skupnosti je Teja Lešnik, učenka 9.c razreda, tajnik pa je Jure Smirnov Oštir, učenec 8.a razreda.

Na enem od prvih zasedanjih šolske skupnosti smo sprejeli tudi plan dela šolske skupnosti v katerega so vključene različne aktivnosti, kot so zbiralna akcija papirja, sodelovanje pri prireditvi karaoke, ocenjevanje garderob in tekmovanje za najboljši razred.

 
Slike iz novembrskega zasedanja šolske skupnosti

img_2269.jpg
     Tako je ko zaseda šolska skupnost.

 

   

img_2284.jpg   <!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1
V mesecu novembru smo razpravljali o kriterijih za zmagovalni razred. Vsi predstavniki so poslušali predsednika, ki jih je predstavil nato pa imeli možnost še kaj dodati ali vprašati.  

 

  

img_2286.jpg 
Z dvigom rok smo potrdili predlagane kriterije. Letos bodo lahko oddelki za izrečene vzgojne ukrepe prejeli tudi negativne točke.  
 
img_2274.jpg
Najmlajši  si pridno zapisujejo informacije, ki jih bodo morali posredovati svojim sošolcem, nekateri starejši pa so si sposobni vse informacije zapisati v njihov spomin.  
Dostopnost