Select Page

Dnevi dejavnosti

Meni se je naravoslovni  dan z naslovom Od blizu in daleč zdel zelo zanimiv in poučen. Naučila sem se veliko novih stvari o rastlini, ki sem si jo izbrala. Zdi se mi, da bi bilo veliko boljše, če bi bili zares v šoli v naravi, a se mi je tudi tako zdelo zelo zanimivo.

Drugi naravoslovni dan je bil pohod po Velenju in slikanje določenih točk. Čeprav je bilo malo mrzlo, je bilo zelo zabavno. Izdelovali smo tudi kompase.

Tudi tehniški dan mi je bil všeč, predvsem zato, ker smo kuhali. Naučila sem se pripraviti twisterje, za katere lahko rečem, da so mi kar uspeli. Bili so mi zelo všeč, pa tudi dobri so bili.
Sabina Kadrić, 7.b


Meni so se dnevi dejavnosti vtisnili v spomin, saj je bilo poučno, zabavno in pustolovsko. Zelo mi je bila všeč peka twisterjev zaradi hitro in preprosto narejenega testa.

Hvala za nepozabno izkušnjo.
Tilen Jaklin, 7.b


Meni se je »šola v naravi« zdela super, saj smo se lahko učili na terenu in ne samo za računalnikom.
Bor Stupar, 7.a


Letos smo imeli zelo drugačno šolo v naravi, saj je potekala na daljavo. V ponedeljek smo od učitelja SŠOD dobili prve naloge. Izbrati smo si morali žival ali predmet, ki smo ga imeli doma, in ga opazovati od blizu in daleč. Vsak učenec je naredil svoj plakat.

V torek smo dobili precej drugačno nalogo. Tema je bila orientacija. V prvi polovici dneva smo izdelali dva različna kompasa, v drugem delu pa smo opravili orientacijski pohod, kjer so bile kontrolne točke.

V sredo, zadnji dan, pa smo opravili zelo lahko in prijetno nalogo. Spekli smo enostavne kruhke.

To je bila naša drugačna šola.
Kaja Marin, 7.c


V ponedeljek se je za učence sedmih razredov začela tridnevna šola v naravi, ampak na daljavo.

Prvi vtis je bilo seveda veliko navdušenje. Po dokončanih nalogah sem sama pri sebi pomislila: »To je res bilo zabavno in zanimivo«.

Izkušnjo bi še kdaj ponovila,  seveda v živo.
Živa Ocepek 7.c 


Bilo je zelo drugačno in zanimivo ter tudi zabavno, najbolj pa mi je bil všeč orientacijski pohod, ki je bil zelo poučen.

Veronika Vida Brunšek, 7.c


Twister s čokolado

Lenart Štih, 7.c

Dostopnost