Select Page

Vandalizem na trim stezi v Velenju ostro obsojamo

Velenje, 6. april 2020 – Na trim stezi nad Vilo Herberstein v Velenju so minuli teden vandali poškodovali številne označevalne table in uničili orodje za telovadbo. Škodo še ocenjujemo, tovrstna dejanja pa strogo obsojamo, zato smo zadevo prijavili na policijo. Skupaj z njimi in mestnimi redarji redno izvajamo preventivne ukrepe za preprečevanje vandalizma tudi v teh izrednih časih.

Obiskovalce naprošamo, da so na območju trim steze še posebej previdni. Uporabo poškodovanih naprav za telovadbo na prostem do nadaljnjega prepovedujemo, saj naprave niso varne za uporabo. Še danes jih bomo tudi označili z zaščitnim trakom.

Pozivamo vse občanke in občane, da, če bodo priča kakšnih podobnih dejanj, to nemudoma sporočijo redarski službi Skupne občinske uprave SAŠA regije na telefonsko številko 03 89 61 748 ali to prijavijo na Policijsko postajo Velenje na telefonsko številko 03 89 86 100.

Želimo si, da bi bilo naše mesto lepo, urejeno in varno za vse, zato bomo sprejeli vse ukrepe, da v prihodnosti takšna dejanja vandalizma preprečimo.

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Dostopnost