Select Page
KDAJSobota, 30. september 2023, ob 8.00 Parkirišče pri Domu učencev
KAMVELIKA PLANINA – Domžalski dom na Mali planini (LEPI ČEVELJC 2023/24)
VODNIKIMojca Novak, Petra Marot, Silva Zupanc, Tomaž kralj, Klavdija Šeruga
MENTORJI:Blaž Dolinšek, Špela Mestnik, Teja Jeraj (Šalek) Stanka Jeraj, Nada Fajfar (AA), Anita Šlogar, Zofka Glušič (MPT)
PREDVIDENI POVRATEK:Do 15h, zaključek bo pri Domu učencev.
STROŠKI PREVOZA:Prispevek za avtobusni prevoz je 9 EUR na udeleženca.
OPREMA:Primerna obutev in oblačila, kapa, vetrovka.
PREHRANA:Malica in pijača iz nahrbtnika, možen nakup na koči.
MOREBITNA ODPOVED:V primeru slabe vremenske napovedi, do petka, 29.9.2023.
PRIJAVA:Prijave zbirajo mentorji na OŠ, do srede, 27.9.2023.

Na prvem izletu za Lepi čeveljc se bomo odpravili na Veliko planino, ki je visokogorska planina v Kamniško-Savinjskih Alpah v bližini Kamnika. Povprečno je visoka okoli 1500 m nad morjem, obsega pa površino 5,8 km2. Je največja visokogorska pašna planina pri nas z značilnimi pastirskimi stanovi.

Avtobus nas bo odložil na Kranjskemu raku na nadmorski višini 1000m. Od tu se bomo podali po gozdnih in kolovoznih poteh preko Gojške planine na Malo planino, kjer se nahajajo kar trije planinski domovi. Jarški, Črnuški in Domžalski dom (1534m). Na zadnjem bomo imeli daljši počitek. Od tu se bomo, po želji, odpravili še do Velike planine in kapele Marije Snežne. Sledil bo povratek po isti poti.


PRIJAVA: Na planinski izlet, ki bo dne 30.9., prijavljam naslednje osebe:

_______________________________________________________________________________________________________________________________.

S podpisom jamčim, da bom zanje poravnal znesek 9 EUR/osebo, ki bo zaračunan na otrokovi položnici za tekoči mesec. Potrjujem tudi, da sem seznanjen z dejstvom, da bo znesek zaračunan tudi v primeru neutemeljene odsotnosti prijavljenih udeležencev.

Podpis starša oz. zakonitega skrbnika:

_______________________________

Dostopnost